Izuzetno smo zadovoljni poslovnim centrom Romeo i Julija, u kojem je naš ured smješten već 2 godine. Zgrada i prostori su vrlo moderni i kvalitetni, a Uprava zgrade fleksibilna i uslužna oko svih zahtjeva i aktivnosti koje smo do sada imali. Dodatan razlog zbog kojeg smo se odlučili smjestiti baš ovdje jest lokacija, s obzirom da se radi o poslovnom središtu Zagreba, a zbog naših zaposlenika, bitna nam je bila i dobra prometna povezanost, odnosno blizina javnog prijevoza.

Bruno Kovačić

Axilis

Vrlo smo zadovoljni poslovnim centrom Romeo i Julija koji nam je u posljednje dvije godine poduzetničkoga poslovanja omogućio ugodno i motivirajuće radno okruženje kako zbog iznimno dobre lokacije, tako i zbog izvrsno pruženih usluga Uprave zgrade. Suvremeni, moderni i tehnički besprijekorno opremljeni poslovni prostori, čine ovaj poslovni centar jednim od najatraktivnijih poslovnih zgrada u business središtu Zagreba koja svojim zakupcima nudi i omogućava sve što je potrebno za poslovanje u optimalnim uvjetima rada.

EQUESTRIS d.o.o.

“Naša tvrtka, DECODE, ima svoj ured u poslovnoj zgradi Romeo i Julija već 2,5 godine i mogu reći da smo apsolutno svime zadovoljni. Odlična lokacija, moderna zgrada i top usluga razlozi su zbog koje smo se odlučili ovdje smjestiti i nadamo se još dugo ostati.”

Marko Strizić

iOS team lead and co-founder at DECODE