Poslovni centar Romeo i Julia

Biti mjesto na kojem ljudi vole raditi – to je ono što razlikuje odličnu od obične kompanije. Kakve odlike ima takvo mjesto? Tim motiviranih zaposlenika s vizijom koji posluju u inspirativnom radnom okruženju. Moderan dizajn zgrade, vrhunska opremljenost te izvanredna lokacija zagrebačkog Poslovnog centra Romeo i Julia stvaraju nadahnjujuće radno okruženje koje vašoj tvrtki i njezinim zaposlenicima pomaže u postizanju vrhunskih rezultata i podizanju imidža kompanije. Kontaktirajte nas!

LOKACIJA

Poslovni centar Romeo i Julia smješten je u Radničkoj cesti 47, u dijelu Zagreba koji nazivaju poslovnim srcem metropole. I to s pravom. Neke od najjačih i najpoznatiji tvrtki svoja sjedišta imaju upravo tu, na lokaciji koju su mediji prozvali “zagrebačkim Cityjem” (aludirajući na poznati poslovni dio Londona) jer “diše” u dinamičnom biznis ritmu. Radnička je postala simbolom ambicije, uspjeha i vrhunskog biznisa pa sve više kompanija želi poslovati upravo s te adrese. Blizina centra grada, javnoga gradskog prijevoza, autobusnog i glavnoga željezničkog kolodvora te izravan pristup glavnim zagrebačkim prometnicama, Vukovarskoj i Zagrebačkoj aveniji, čine ovu lokaciju iznimno primamljivom svakom zakupcu. Motivirajuće okruženje i odlična lokacija samo su neki od brojnih razloga zašto je Poslovni centar Romeo i Julia savršeno mjesto za vaš biznis.

O CENTRU

Izgradnja centra započeta je 2007. a projekt je završen i useljen 2009. Poslovni centar je koncipiran kao samostojeći objekt razvedene visine ukupne bruto površine 14.564 m2. Sastoji se od zapadnog dijela objekta visine prizemlja i četiri etaže, istočnog dijela objekta visine prizemlja i osam etaža te dvije podzemne etaže sa 126 parkirnih mjesta. Neto površina poslovnih prostora za zakup iznosi 7776,7 m2. Svim budućim i postojećim zakupcima u zgradi na raspolaganju su vrhunski poslovni prostori A kategorije, koji svojom opremljenošću i tehničkim karakteristikama zadovoljavaju potrebe i najzahtjevnijih zakupaca.

UREDI ``PO MJERI``

Najnoviji trendovi u projektiranju i uređenju poslovnih prostora usmjereni su izrazito ka jednoj smjernici, a to je fleksibilnost. Ta je smjernica bila misao vodilja u projektiranju Poslovnog centra Romeo i Julia pa se, u skladu sa zahtjevom zakupca, svaka etaža zgrade može podijeliti u zasebne urede ili koristiti kao otvoreni uredski prostor (tzv. open space). Također, svaka etaža može se podijeliti u više zasebnih uredskih jedinica prema željama zakupaca. Stvaranje radnog prostora “po mjeri” Poslovni centar Romeo i Julia čini idealnim rješenjem za kompanije raznih profila.

UREDSKI TRENDOVI ZA 2018.

Zadovoljavajući osobni dohodak i stalno zaposlenje bitni su ali ne jedini faktori koji utječu na stupanj zadovoljstva zaposlenika. Istraživanja su pokazala da tome u velikoj mjeri pridonose elementi poput atmosfere u tvrtki – što uključuje dobre međuljudske odnose i kvalitetnu komunikaciju na svim razinama – te karakteristike prostora u kojem se posluje. Funkcionalnost i tehnička opremljenost ureda su važni, no prioritet je – prilagođavanje potrebama zaposlenika (i to svih u hijerarhiji). S obzirom na to da se broj sati provedenih na poslu povećava, kompanije se trude svoje urede učiniti što inspirativnijim za rad, kreiranjem prostora u kojem će se zaposlenici osjećati ugodno. Daleko se odmaklo od sterilnosti nekadašnjih poslovnih prostora, puno više pažnje poklanja se dizajnu interijera te osluškivanju želja i potreba svih članova radnog kolektiva, jer je dokazano koliko je uređenje ureda važno za produktivnost. Moderni uredi imaju prostorije namijenjene opuštanju i druženju zaposlenika, velike zajedničke kuhinje, sobe za zabavu, wellness prostorije, pa čak i sobe za drijemanje. Iako se vode žestoke polemike oko toga je li “open space” dobra ideja ili nije, činjenica je da sve više kompanija prelazi u prostore u kojima nema zidova. Stručnjaci, pak, tvrde da ono što funkcionira za jednu kompaniju ne mora nužno za drugu, tj. da je na svakom poslodavcu da istraži koji koncept najbolje funkcionira za njegove zaposlenike.

Kontaktirajte nas