A_J_01_Josip-083

Josip Boras

Direktor

Što vas čini drugačijima u odnosu na konkurenciju na tržištu uredskih prostora?

Nastojimo maksimalno prilagoditi klijentu i prostor koji nudimo i usluge koje dajemo. Iznimno nam je bitan taj međusobni odnos, ta “ljubav na prvi pogled”. Nije stvar samo sklopiti ugovor o najmu i prepustiti klijenta samome sebi. Ukoliko nismo kliknuli… ništa zato. Budući da surađujemo s vodećim agencijama za zakup poslovnih prostora u RH možda Vam oni mogu ponuditi ono što PC Romeo i Julia ne može. Mi smo tu za klijenta – da analiziramo njegove zahtjeve za prostorom, sagledamo raspoloživ postojeći prostor i predložimo organizaciju funkcionalnih cjelina adekvatne radne okoline. Mi smo tu da organiziramo i vodimo sve radove na adaptaciji i uređenju prostora, uz pouzdan tim stručnjaka koji će se prihvatiti i najzahjevnijih građevinskih, strojarskih, električarskih, arhitektonskih, dizajnerskih radova kako bismo ispunili svaku vašu želju. Mi smo tu, na raspolaganju sve vrijeme trajanja zakupa. Odgovorit ćemo na bilo kakav vaš zahtjev.

Kakvi su trendovi što se tiče izgleda i funkcionalnosti ureda? Što danas kompanije više traže – open space ili odvojene prostore?

Vječno pitanje za koje baš i ne postoji pravi odgovor. Dok su neki gorljivi zagovornici open space ureda, drugi bježe od istih. Po meni, najbolja je kombinacija jednoga i drugoga. Puno ovisi i o samoj djelatnosti društva. Što se tiče izgleda poslovnih prostora, tvrtke sve veću pozornost pridaju tome da izgled odgovara profilu kompanije. Očit je utjecaj vodećih tehnoloških tvrtki svijeta (Google, Apple, Microsoft i sl.) koje su stvorile novu “kulturu življenja” kad je u pitanju radni prostor. No ovdje ne govorimo samo o estetski lijepo definiranim prostorima, veći fokus je na zaposleniku i njegovu zadovoljstvu. Stoga se osim isključivo o radnim mjestima vodi briga i o zajedničkim prostorima (lounge, kuhinja, terase …) Kako bi pojedinačno, ali i timski bile što konkurentnije i uspješnije, kompanije svojim zaposlenicima žele pružiti najbolje uvjete za rad.

Koje su sve komparativne prednosti Radničke ulice i vašega poslovnog centra?

Najveći utjecaj na odabir poslovnog prostora ima lokacija, a mi se nalazimo na najpopularnijoj lokaciji u Zagrebu – poslovnoj zoni u Radničkoj cesti. Sve je na jednome mjestu! Velika većina kompanija svoja središta ima upravo ovdje, a i sami prateći sadržaji nimalo ne zaostaju – kafići, restorani, banke, trgovine… Također, vrlo važan je interijer same zgrade. Neki najmoprimci zahtijevaju prostore otvorenog tipa, drugi klasične urede, a naši poslovni prostori se mogu prenamijeniti prema svakom zahtjevu najmoprimca. Jednoj kompaniji smo čak dopustili da u potpunosti ogoli zidove prostora sve do betona. Naša prednost je i to što smo ipak manja i humanija poslovna zgrada od ostatka Radničke, samim time je i atmosfera mirnija pa se ljudi stvarno osjećaju kao kod kuće.

Koji su sve biznisi našli “dom” u vašem poslovnom centru?

IT, Grafički dizajn, računovodstvo, odvjetnički ured, veleposlanstvo, farmaceutika, konzalting, gastronomija … dakle veoma zanimljivo i raznoliko društvo. Na poslu provodimo 90 tisuća sati tj. trećinu života, dakle itekako je važno u kakvom okruženju radimo, a Poslovni centar Romeo i Julia je fantastično okruženje.

Poslovni centar Romeo i Julia

  • LOKACIJA: Radnička cesta 47.
  • POVRŠINA: 7776,7 m2.
  • UREDI PO MJERI prema željama zakupaca.
  • NAJNOVIJI TRENDOVI u projektiranju.
  • SAVRŠENA ATMOSFERA – opuštanje, druženje, produktivnost.

Kontakt

LinkedIn:
Josip Boras

Direktni kontakt:
+385 91 322 0099